دوستان عزیز نمونه سوالات حسابداری حقوق و دستمزد (عملی و تستی) آماده شده است و می توانید از لینک زیر دانلود نمایید. از دوستان درخواست دارم در صورت مشاهده غلط املایی و یا نگارشی و یا اشتباه بودن سوال حتما مرا در جریان قرار داده تا هرچه سریعتر اصلاح نمایم.
جهت دانلود بر روی گزینه دانلود در زیر کلیک نمایید.
جزوه حقوق و دستمزد که به نام جزوه درسی مسئول حقوق و دستمزد می باشد حاوی نکات مفید در زمینه حقوق و دستمزد و قوانین مربوط به حقوق و دستمزد از لحاظ قوانین مالیات و بیمه می باشد. امیدوارم که توانسته باشم اطلاعات مفیدی را در اخیتارتان قرار داده باشم.
برای دانلود بر روی گزینه دانلود در زیر کلیک نمایید.
در ادامه مطلب بعضی از پرسشها در مورد مالیات بر املاک و مستغلات پاسخ داده شده است.
دوستان بازدید کننده می توانند سوالات خود را از طریق نظر دهی مطرح کرده تا پاسخ آن را در وبلاگ برایتان قرار داهیم.
ماليات بر درآمد اجاره املاک
پيش از آنكه نحوه احتساب وتعيين مـاليات بر درآمد اجاره و ساير درآمدهاي املاك را بيان كنيم ، ابتـدا به معرفي درآمدهاي مختلف ناشي از املاك مي پردازيم اهم مواردي كه موجب كسب درآمد از املاك مي شوند ، عبارتند از :
به ادامه مطلب مراجعه شود.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران، در این قسمت از مجموعه دانستنیهای مالیاتی به آییننامهای میپردازیم که درباره روشهای نگهداری دفاتر و اسناد و مدارک، نحوه ثبت وقایع مالی و چگونگی تنظیم صورتهای مالی نهایی موضوع تبصره ۲ ماده ۹۵ اصلاحی مصوب ۲۷/۱۱/۱۳۸۰ قانون مالیاتهای مستقیم است.
در ادامه مطالب مطالب مفید در چگونگی تهیه و تحریر و نگهداری دفتر روزنامه و کل، چگونگی قبول دفتر و چگونگی رد دفاتر توسط اداره مالیاتی آورده شده علاقه مندان به ادامه مطلب مراجعه کنند.
در ضمن نظرات خود در مورد وبلاگ را بنویسید.با تشکر
راهنمای تحریر و تنظیم دفتر مشاغل(درآمد و هزینه)
مودی گرامی:
همانطور که می دانید شغل شما در ردیف مشاغل موضوع بند (ب) ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم قرار دارد و بر این اساس لازم است، فعالیت های مالی خود از قبیل خرید کالا یا دریافت خدمات، انجام هزینه های روزمره واحد کسبی، فروش کالا و ارائه خدمات، تحصیل دارایی های استهلاک پذیر و مالیات بر ارزش افزوده، به ترتیب تاریخ وقوع را در آن ثبت نمایید تا طبقه بندی و تلخیص حسابهای موصوف برای تنظیم حساب درآمد و هزینه در پایان سال، امکان پذیر باشد.
بخشنامه ۹۴۲/۲۰۰ مورخ ۹۲/۱/۲۸(کسر معافیت حقوق به میزان سال ۱۳۹۱ از حقوق پرداختی در سه ماهه اول سال ۱۳۹۲ به طور علی الحساب)
با عنایت به ماده واحده قانون سه دوازدهم بودجه سال ۱۳۹۲ کل کشور، موضوع اجازه دریافت و پرداخت های دولت در ماههای فروردین، اردیبهشت و خرداد سال ۱۳۹۲ که در تاریخ ۲۷/۱۲/۱۳۹۱ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و طی نامه شماره ۲۲۱ مورخ ۵/۱/۱۳۹۲ توسط ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران جهت اجرا ابلاغ گردیده است و نظر به اینکه لایحه بودجه سال ۱۳۹۲ کل کشور در مسیر فرآیند قانونگذاری در مجلس شورای اسلامی قرار دارد، لذا مقرر می دارد
کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی پرداخت کننده حقوق(اعم از دولتی و خصوصی) در سه ماهه اول سال ۱۳۹۲ مالیات بر درآمد حقوق پرسنل خود را با اعمال معافیت مالیاتی سال ۱۳۹۱ به طور علی الحساب محاسبه،کسر و به حسابهای سازمان امور مالیاتی کشور واریز نمایند.
بدیهی است به محض تصویب قانون بودجه سال ۱۳۹۲ کل کشور در مجلس شورای اسلامی، میزان معافیت مالیاتی سال جاری و چگونگی اعمال و تعدیلات آن اعلام خواهد شد.
علی عسکری
رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور
نرم افزار ماليات بر درآمد حقوق و دفترچه راهنماي تهيه فايل الكترونيكي را از لينك هاي زير دانلود نمائيد :
1. دفترچه راهنماي تهيه فايل الكترونيكي
2. فايل نصبي نرم افزار(Setup)
3. آخرين ويرايش فايل اجرايي نرم افزار(فايل EXE) نسخه 1.1.40(04/01/1392)
4. راهنماي استفاده از نرم افزار
5. تلفن پاسخگويي به مشكلات سيستم حقوق مربوط به شهر و استان تهران
6. تلفن پاسخگويي به مشكلات سيستم حقوق مربوط به ساير استانها
7. قوانين مرتبط با ماليات بر حقوق
مواردی که شامل بیمه میشود ، اجزای اصلی حقوق شامل پایه حقوق ، مسکن و بن و خواربار و حق جذب می باشد و تنها حق اولاد شامل بیمه نمی باشد .
مواردی که شامل بیمه می شود تمامی اجزاء حقوق به جز ماموریت و مبنای محاسبه براساس جدول مالیاتی اداره دارایی می باشد .
لازم به ذکر می باشد اگر شرکتی بن و خواربار را ماهیانه پرداخت نکند و کلیه مطالبات خوارباررایک جا و آخر هر سال تسویه کند در آین مورد مالیات تعلق نمی گیرد.
در مورد مالیات عیدی :
مالیات عیدی همانند مالیات حقوق می باشد یعنی تا یک رقم خواص معاف و از آن رقم به بعد مشمول مالیات طبق جدول مالیاتی می باشد.
به ادامه مطلب مراجعه کنید.
مالیات بر مشاغل
ماده 105 : جمع درآمد شركتها و درآمد ناشي از فعاليت هاي انتفاعي ساير اشخاص حقوقي از منابع مختلف در ايران يا خارج از ايران تحصيل مي شود , پس از وضع زيان هاي حاصل از منابع غير معاف و كسر معافيت هاي مقرر به استثناي مواردي كه طبق مقررات اين قانون داراي نرخ جداگانه اي مي باشد , مشمول ماليات به نرخ بيست و پنج درصد ( 25% ) خواهند بود .
به ادامه مطلب مراجعه کنید...
مالیات بر حقوق
ماده 82 : درآمدي كه شخص حقيقي در خدمت شخص ديگر (اعم از حقيقي يا حقوقي ) در قبال تسليم نيروي كار خود بابت اشتغال در ايران برحسب مدت يا كار انجام يافته به طور نقدياغيرنقد تحصيل مي كند مشمول ماليات بردرآمد حقوق است .
به ادامه مطلب مراجعه کنید....
به ادامه مطلب مراجعه کنید...
.: Weblog Themes By Pichak :.